Lapozz bele!
Gyönyörű sorscsapás
Dream válogatás
Gyönyörű sorscsapás-sorozat 1. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-812
  • Oldalszám: 452
  • Fordította: Szűr-Szabó Katalin
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2012
  • ISBN szám: 9789632612119
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
2999 Ft
Nem rendelhető
2299 Ft helyett
2069 Ft
db
Összesen 0 Ft

Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében – azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik. Travis izmos testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van – és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát, és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer. Szerelem és játék keveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet! Szerinted Abby nyer vagy Travis? Vagy ebben a játékban nincsenek vesztesek?

 

Ajánlók:

 

„Bámulatos olvasmány, csupa nagyszerű szereplővel, izgalmas és nagy sóhajtozásokra késztető pillanatokkal, drámával, nevetéssel és széles érzelmi skálával. Komoly hírnevet kívánunk, Jamie!”
Amazon

 

„Azzal a figyelmeztetéssel kellene kiadni ezt a könyvet, hogy az olvasónak fel kell készülnie arra, hogy a regény annyira leköti, hogy míg a végére nem ér, semmi mást nem fog elvégezni. Esküszöm, hogy így lesz! A Bookwhisperer a kihagyhatatlan olvasmányok listájára javasolja hivatalosan is.”
Bookwhisperer

 

„Egy ültő helyemben elolvastam, egyszerűen képtelen voltam letenni! Mire végeztem, már élőhalott voltam, de istenem, mennyire megérte!”
Barnes and Noble

 

„Csak azért nem olvastam végig ezt a regényt egy nap alatt, mert aludnom is kellett.”
Amazon

 

„Bevallom, képtelen vagyok ellenállni egy jó szerelmi regénynek, ami egyben csavaros történet is, és a Gyönyörű sorscsapás eleget tett ennek a kívánságomnak; pontosan azt kaptam tőle, amire vágytam. Magával ragadott a cselekmény bonyolítása. Észbe sem kaptam, már az utolsó fejezetnél jártam. Kétség sem fér hozzá, hogy a kedvenc modern szerelmi regényem, amit valaha is olvastam.”
Waterstones