ekonyv_ikon.png

Gyönyörű sorscsapás – Filmes borítóval (e-könyv)

Dream válogatás
Gyönyörű sorscsapás-sorozat 1. rész
25%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1743e
  • Oldalszám: 452
  • Fordította: Szűr-Szabó Katalin
  • Megjelenés: 2023
  • ISBN szám: 9789634996385
  • Formátum: epub
3999 Ft helyett
2999 Ft
db
2999 Ft
Nem rendelhető
2999 Ft
Nem rendelhető
4999 Ft helyett
3999 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Makulátlan blúz, lófarok, térdig érő szoknya. Abby Abernathy klasszikus jó kislánynak tűnik. De ez csak az új Abby, aki menekülni akar a múltja elől, a családja elől, és végleg hátra akarja hagyni régi önmagát. És amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, minden szándéka az, hogy elfelejtse régi életét, és mindent újrakezdjen.
Travis Maddox tipikus laza srác, minden bulira más lánnyal érkezik, és nagyon könnyen keveredik bajba. Izmos testét tetoválások borítják, és kész rajongótábora van, akik bármit megtennének a csókjáért. Van egy meghatározás az olyanokra, mint ő: Travis a tipikus rossz fiú.
Abby távolságtartása felkelti Travis kíváncsiságát, és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig.
Amikor egy fedél alatt találják magukat, Travisben a kedvesség és a szenvedély váratlan keveréke mutatkozik meg. Csak ő képes Abby meggyötört lelkének mélyére látni, és megérteni, mi rejlik a lány hallgatása és hirtelen jött melankóliája mögött. Abby azonban túlságosan fél ahhoz, hogy rábízza utolsó és legmélyebb titkának kulcsát...
Szerelem és játék keveredik Jamie McGuire világsikerű regényében, amelyből film is készült. A két főszereplőt Virginia Gardner és Dylan Sprouse alakítja. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet!