Tokiói tündérmese

Dream válogatás
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1483
  • Oldalszám: 352
  • Fordította: Németh Anikó
  • Megjelenés: 2023
  • ISBN szám: 9789634995593
4499 Ft helyett
3599 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
3499 Ft helyett
3149 Ft
db
Összesen 0 Ft

Izumi Tanaka tizenhét életéve eddig eseménytelenül zajlott le Kaliforniában egy főleg fehérek lakta kisvárosban, bár pontosan tudta, miben különbözik osztálytársai többségétől a családja, amelynek mindössze három tagja van: ő maga, az édesanyja és imádnivalóan büdös kutyájuk, Tamagocsi.
A könnyebbség kedvéért az „Izzy” becenevet használó tinilány barátnője olyan nyomra bukkan, amely elvezet eddig ismeretlen apjához, akiről kiderül… hogy nem más, mint Japán trónörököse. Amiből logikusan következik, hogy a szókimondó, polgárpukkasztó Izzy valójában egy hercegkisasszony.
Hamarosan már utazik is a tengerentúlra, hogy találkozzon sohasem látott apjával, és megismerje az országot, amelyről mindig is álmodozott. Csakhogy hercegnőnek lenni nem csak a báli ruhák és tiarák viselését jelentő szerepkör. Ki kell jönnie valahogyan ármánykodó unokatestvéreivel, a szenzációéhes sajtóval, sőt, egy barátságtalan, de észbontóan jóképű testőrrel is, miközben el kell sajátítania egy kultúrkör ezeréves hagyományait és szokásait.
Izzy hamarosan meghasonlik a két gyökeresen más világban: otthon sohasem volt eléggé „amerikai”, miközben a Távol-Keleten azt kell bebizonyítania, hogy eléggé „japán”. Összeomlik-e Izumi a korona súlya alatt, vagy boldogan élheti majd új, mesés életét, amíg csak él.