ekonyv_ikon.png

Sötét elmék (e-könyv)

Dream válogatás
Sötét elmék sorozat 1.
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-891e
  • Oldalszám: 464
  • Fordította: Bozai Ágota
  • Megjelenés: 2014
  • ISBN szám: 9789634990802
  • Formátum: epub
2299 Ft helyett
2069 Ft
db
2999 Ft helyett
1500 Ft
Nem rendelhető
2999 Ft helyett
1500 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
3299 Ft helyett
1650 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
3999 Ft helyett
2000 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Egy nap titokzatos betegség üti fel a fejét, mely a tizenéves gyerekeket támadja, és csak kevesen élik túl. Ám amikor kiderül, hogy az életben maradt fiatalok mellékhatásként különleges, de egyben veszélyes képességekkel is rendelkeznek, megkezdődik a „rehabilitációs táborokba” gyűjtésük, ahol kutatóorvosok dolgoznak azon, hogy a gyerekek újra egészségesek legyenek. És bár a közvélemény úgy tudja, hogy ezeket a helyeket a gyerekek megmentésére hozták létre, valójában kegyetlen eszközökkel próbálják féken tartani őket. Ruby szintén túlélte a betegséget, így nála is megjelent egy képesség, amely talán mind közül a legveszélyesebb, és képtelenek uralni. Tízéves volt, mikor Thurmondba, a legkegyetlenebb táborba hurcolták. Egy nap az egyik ápolónő segítségével sikerül elmenekülnie, de hamar kiderül, hogy a nőben sem bízhat, így egyedül kell boldogulnia. Útközben összetalálkozik Liammel, Charlesszal és Suzuméval, akik szintén táborban voltak egy másik városban. Közösen indulnak el, hogy megtalálják East Rivert, ami a szóbeszéd szerint biztonságos menedéket jelenthet a szökött gyerekeknek. Az út során Ruby és Liam egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ám amikor elérik az East Rivert, kiderül, hogy semmi sem olyan, amilyennek látszik.

 

Ajánlók:

 

„Egy izgalmas és félelmetes világ tele veszéllyel és egy lenyűgöző hősnővel, Rubyval, aki sebezhető, mégis erős.”
Kirkus Reviews

 

„Szétesett világ és összeomlott jövő. Itt a félelem az úr, és veszély leselkedik mindenütt... A történetben váltakoznak a gyors tempójú akciók, a szívet tépő jelenetek és drámai pillanatok. Mindez úgy, hogy a könyv végére szemernyi kétség se férjen hozzá, hogy a második rész elolvasása kötelező.”
Publishers Weekly

 

„A cselekmény dinamikus, ugyanakkor elgondolkodtató. A reménytelenség és a remény véget nem érő harca.”
Romantic Times

 

„Ez a történet lüktető és döbbenetes. Sci-fi rajongóknak és a romantikus kalandok kedvelőinek is kihagyhatatlan olvasmány.”
The New York Times

 

„Ez a regény a korlátok és lehetőségek könyve, megmutatja az emberi elme végtelenségét.”
Amazon