Mirage – Az oroszlánudvar

Dream válogatás
Mirage-duológia 2. rész
60%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1529
  • Oldalszám: 384
  • Fordította: Abrudán Katalin
  • Borító: füles, puhatáblás
  • Megjelenés: 2021
  • ISBN szám: 9789634992912
3499 Ft helyett
1400 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

A forradalom küszöbén álló bolygón Amani elszigeteltségre kényszerült. Elszakították a szerelmétől, Idristől, és lázadó társaival is megszakította a kapcsolatot, hogy ezzel védje a szüleit és a testvéreit. Amani attól tart, hogy a lázadók melletti kiállása miatt örökre elvesztette Maram hercegnő bizalmát, hogy egyetlen rossz lépés, és kivégzik felségárulásért. De a hercegnő és Idris esküvőjenek előestéjén Amani újabb feladatot kap: neki kell részt vennie az esküvői szertartáson Maram helyett, és ezért cserébe titokban maradhat az összeesküvőkkel való kapcsolata. A hercegnőt helyettesítve Amani újra az udvari intrikák középpontjába kerül, és ezzel magát és a szeretteit is újra veszélybe sodorja. Ahogy azonban körvonalazódni kezd a fejében egy kockázatos terv, és a lázadók is egyre elszántabban készülnek a támadásra, Amani hinni kezdi, hogy van esély a győzelmükre. Az esküvővel akár Amani álma is valóra válhatna, de a törvény szerint hiába vesz részt a szertartáson ő a hercegnő képviseletében, Maram lesz Idris hitvese. De vajon Idris kinek mondja ki az igent? Rájön-e, hogy nem Maram áll mellette a szertartáson?

„Remek, a végkifejlet felé egyre nagyobb lendülettel haladó regény, amely folytatja a Mirage-ból már ismert különleges és szokatlan történetet.”
The Nerd Daily


„Az Oroszlánudvar lenyűgöző befejezése a Csillagok háborúja által ihletett duológiának.”
BookRiot.com


„A fantasy és a tudományos fantasztikum ötvöződik a testvérekről, áldozatosságról és kitartásról szóló viharos történetben. Amani és Maram meséje után az olvasó szinte vágyik arra, hogy még többet tudjon meg a Daud által felépített gazdag kultúráról és érdekes világról.”
PaperbackParis.com


„A Mirage duológia zárókötetében az identitás és önmagunk elfogadása szorosan összefonódik a lázadással, a gyarmatosító erők felszámolásával és a hatalom megszerzésével. Daud nyelvezete gazdag és költői, a lezárás megelégedést hoz, stabil és kikezdhetetlen.”
Kirkus Reviews


„A nagykorúvá válás kivételesen újszerű és remek leírása. Amani saját kulturális örökségét állítja a túlélés szolgálatába. Ettől a Mirage gyönyörű meditációvá válik, amelynek középpontjában az áll, hogy az ember miként meríthet erőt a hagyományokból.” Entertainment Weekly