The Perfect Wife – A tökéletes feleség

50%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1461
  • Oldalszám: 416
  • Borító: füles, puhatáblás
  • Megjelenés: 2020
  • ISBN szám: 9789634992547
3999 Ft helyett
2000 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2999 Ft helyett
2699 Ft
db
Összesen 0 Ft

A THE GIRL BEFORE – A LÁNY A MÚLTBÓL BESTSELLERSZERZŐJÉNEK LÉLEGZETELÁLLÍTÓ ÚJ LÉLEKTANI THRILLERE
 
„Valamit meg kell magyaráznom, szerelmem – mondja, és megfogja a kezed. – Az nem álom volt. Az feltöltés volt”. 
Abbie egy kórházi ágyon ébred, és nem tudja, hogyan került oda. Az ágya mellett ülő férfi elmagyarázza, hogy ő a férje, mellesleg a technológia titánja, a Szilikon-völgy egyik legvakmerőbb cégének alapítója. Azt is elmeséli Abbie-nek, hogy ő pedig tehetséges művész, kisfiuk odaadó anyja, és a tökéletes feleség. 
Öt éve szörnyű baleset érte Abbie-t. Visszatérése a halálból a tudomány csodája, öt év kemény munkával kivívott, világrengető győzelem a mesterséges intelligencia kifejlesztésének frontján. Ám ahogy Abbie összerakosgatja emlékeit a házasságról, kezd kételkedni férje indítékaiban és meséjében. Elhiheti-e Timnek, hogy nem akar elválni tőle soha többé? Igazából mi is történt öt éve? 

 

„Egyszerűen lázba hozott J. P. Delaney új könyve! A TÖKÉLETES FELESÉG…  A tökéletes élet. A tökéletes szerelem. A tökéletes hazugság… Lebilincselő új lélektani thriller…”
Goodreads

 

„Odáig vagyok The Perfect Wife – A tökéletes feleség-ért! Kivételes, fantasztikus thriller. Nem bírtam letenni, és most, hogy kiolvastam, nem megy ki a fejemből. Azok az utolsó sorok… huh! J. P. Delaney felülmúlta önmagát ezzel a lüktető, pengeéles, elgondolkoztató regénnyel. The Perfect Wife – A tökéletes feleség semmihez sem fogható. El kell olvasni!”
Mary Kubica, A jó kislány bestsellerlistás szerzője

 

„Fordulatos, minden szempontból eredeti lélektani thriller, amely az első oldalnál megdelejezi az olvasót, és az utolsóig el sem engedi.”
Barnes&Noble

 

„Abszolút briliáns!… Mesével ötvözött, észbontóan fordulatos pszichothriller. Felfaltam!”
Amazon

 

„Bravúros… The Perfect Wife – A tökéletes feleség hátborzongató és megrendítő XXI. századi változata a megbízhatatan narrátornak. Letehetetlen, mélyen elgondolkoztató könyv. Delaney provokáló kérdéseket tesz fel az önazonosságról, a lélekről, az emberség lényegéről, és sodró erejű lélektani thrillerré ötvözi őket.”

Cara Hunter, az Adam Fowley-sorozat szerzője

 

„Családi thriller új felfogásban, amellyel minden olvasó elégedett lesz.”
Booklist

 

„Mondhatni hibátlanul ötvözi a csúcstechnológiát Frankenstein és Pandora meséjével, csipetnyi Stepfordi feleségek-kel fűszerezve… Az izgalmas cselekmény hátborzongató és megdöbbentő fináléja tökéletesen zárja le The Perfect Wife – A tökéletes feleség-et.”
Associated Press

 

„Kockázatosnak tűnhet a mesterséges intelligenciát választani egy regény tárgyául, és a bevezetés enyhén szólva borotvaélen táncol, ám Delaney, akinek delejes képessége van az izgalom szításához, mesterien szövi a cselekményt. Az ilyesfajta könyvre találták ki a „leteheteten” szót. Abbie meséjében Delaney könyörtelen elemzést ad a nőgyűlöletről… Thriller nem létezhet szédítő fordulatok és kiszámíthatatlan megoldás nélkül, amit itt nem kell hiányolnunk… Elégedetten tehetjük le a regényt, amely sodró tempójú, megkapó utazásra hív.”
The Independent

 

„Hihetetlenül eredeti, fordulatos lélektani thriller, amely már az elején lenyűgöz, és csak a legvégén enged el.”
Karen Cleveland, a Tudnod kell bestsellerlistás szerzője

 

„Abszolút briliáns!… Mesével ötvözött, észbontóan fordulatos pszichothriller. Felfaltam!”
C. J. Tudor, a Krétaember szerzője