ekonyv_ikon.png

Varázslatos szerelem (e-könyv)

Dream válogatás
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-969e
  • Oldalszám: 216
  • Fordította: Béresi Csilla
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789634993674
  • Formátum: epub
1499 Ft helyett
1349 Ft
db
2499 Ft helyett
1250 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Légy óvatos azzal, mit is kívánsz! Lehet, hogy minden valóra válik… Most, hogy Erin megtudta az igazságot a lányokról, akik kiközösítették, és a fiúról, akit szeret, úgy érzi, az érettségi előtti idő egyre gyorsabban fogy. Amíg egykor még a nyári szünet előtti napokat számolták vissza, most már ténylegesen az utolsó napjaikat töltik Blackwellben. Szülei, Sam és Julianne attól félnek, hogy most, hogy végre megtalálták Erint, mégis el kell engedniük őt, a feszültség pedig csak egyre nő azóta, hogy Erin rájött, ki is ő valójában. Weston egyre rosszabbul érzi magát, ahogyan telnek a nyári napok, hiszen a lány, akit gyerekkora óta szeret, más főiskolára megy, mint ő. A legnagyobb félelme, hogy ez azt jelenti, elválnak útjaik. Miközben próbálja a legjobbat kihozni a maradék időből, és elérni, hogy minél több maradandó emlékük legyen, folyamatosan kétségek között őrlődik. Rájön, hogy a remény olyan, mint a folyós homok: minél jobban szenved ő, annál gyorsabban süllyed Erin.

 

Ajánlók:

 

„McGuire újra olyan szereplőket keltett életre, akikbe egyből beleszerettem, és hetekkel a könyv elolvasása után is ők jártak a fejemben.”
Amazon

 

„Vannak a jó könyvek, a remek könyvek és olyanok, amelyek úgy elragadnak, hogy örökre benned fognak élni – ez utóbbiakhoz tartozik a Véletlen-sorozat. Örök helyet kapott a szívemben.”
Goodreads

 

„Imádtam, imádtam és imádtam! Voltam boldog, szomorú és mérges, miközben beleéltem magam Erin helyzetébe. Soha nem gondoltam volna, hogy egy könyv képes ilyen mély benyomást tenni rám.”
Fantastic Fiction

 

„Weston csodálatos, figyelmes karakter. Imádtam őt. Erin pedig okos és erős. Magával ragadott. Csodás olvasmány volt a történetük. Remélem, találkozunk még velük Jamie valamelyik új könyvében.”
Lovely Books

 

„Ez a sorozat az érzelmek hullámvasútja. A varázslatos szerelem pedig méltó finálé. Erinnek eddig is sok mindenen kellett keresztülmennie, ez most azonban a szív próbája.”
Smashwords