ekonyv_ikon.png

Viharos szerelem (e-könyv)

Dream válogatás
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-968e
  • Oldalszám: 160
  • Fordította: Béresi Csilla
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789634993667
  • Formátum: epub
1499 Ft helyett
1349 Ft
db
2299 Ft helyett
1150 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Erin volt a Blackwell Középiskola kitaszítottja, egy senki, akit mindenki gúnyolt és kinevetett. De egy nap történt valami, ami mindent megváltoztatott. Egy súlyos tragédia olyan titkokról rántotta le a leplet, amire senki nem számított. Kiderült, hogy Erin a befolyásos Alderman család lánya. Így a lány pillanatok alatt egy sokak által irigyelt világba csöppent. Az új szülők mindent elkövetnek, hogy bepótolják az elveszett időt, és Erin semmiben ne szenvedjen hiányt. Erin boldogsága teljes: végre van egy igazi családja, ahol szeretik, és azt nézik, hogy mi a jó neki. Ráadásul Westonnal, gyerekkori szerelmével is tökéletesen alakul a kapcsolata. Ez Erin utolsó éve a középiskolában, így minden figyelmét a továbbtanulás köti le. Eközben kiderül, hogy Weston egy művészeti egyetemre akar menni Dallasba, messze a szerelmétől. Így a végzős bál előkészületeit beárnyékolja a tudat, hogy a gimi után elveszíthetik egymást. De nem ez a legrosszabb, ami történhet… Véletlenül Erin kezébe akad egy napló, mely egykori osztálytársáé, Alderé volt. A lány olyan titkokat fedez fel, amelyek megválaszolják minden kérdését, és azt is megtudja, amit sosem akart volna.

Ajánlók:

„Már alig vártam, hogy olvashassam ezt a részt. A Véletlen szerelemben minden a feje tetejére állt, ám végül úgy tűnt, minden megoldódik. Vagy mégsem…”
Goodreads

„Erin egy olyan szereplő, akivel hihetetlen dolgok történnek, mégis nagyon valóságos és szerethető lány. Imádom a karakterét!”
Amazon

„Az egész könyv egy hatalmas érzelmi hullámvasút. Mindig, amikor már azt hiszi az olvasó, hogy minden a helyére kerül, titkok látnak napvilágot, melyek ismét fenekestől felforgatnak mindent.”
Me, My Shelf and I

„Ez a sorozat egyszerre édes és szomorú, szívszorító és bizakodó. Megmutatja a végleteket, és azt, hogyan vészeld át a nehéz időszakokat.”
Vilma’s Book Blog

„Végre Erin és Weston kerül középpontba. Épp egy olyan élethelyzetben, mely igazi próbája kapcsolatuknak. Jamie érzékenyen és megkapóan ír erről a sorsfordulóról.”
The Readdicts Book Blog