ekonyv_ikon.png

Véletlen szerelem (e-könyv)

Dream válogatás
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-967e
  • Oldalszám: 144
  • Fordította: Béresi Csilla
  • Megjelenés: 2015
  • ISBN szám: 9789634993650
  • Formátum: epub
1499 Ft helyett
1349 Ft
db
2299 Ft helyett
1150 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Erin Easter annak a három Erinnek az egyike, akik egy kisváros, Blackwell gimnáziumának végzős diákjai, akiknek nemcsak a keresztnevük egyezik, de a születésnapjuk is. Eastert felelőtlen, egyedülálló édesanyja nevelte fel, és plátói szerelmet táplál Weston Gates iránt. A két másik lány, Erin „Alder” Alderman és Erin „Sonny” Masterson a közösség kedvencei: a város két legtehetősebb családjának gyermekei, legjobb barátnők és persze pomponlányok. Mindenük megvan, ami Easternek nincs. Ezt mások is tudják, és nem hagyják, hogy elfelejtse. A két Erin pokollá teszi Easter életét, aki alig várja, hogy a tanév végén itt hagyhassa a várost. Weston egy közkedvelt sztáratléta, két sikeres ügyvéd gyermeke. De nemcsak Erin Easter rajong érte, hanem Alder is kinézte magának. A fiú nap mint nap küzd az elvárásokkal, amelyeknek meg kell felelnie, ha fel akar érni családja nevéhez, titokban pedig együtt érez Easterrel, hiszen ő is úgy érzi, máshova tartozik, egy másik életbe. Ez összekapcsolja a két fiatalt, de lehet-e jövője ennek a románcnak? Hogy ezt kiderítsék, tragédiákkal és titkokkal kell szembenézniük…

Ajánlók:

„Amint először olvastam róla, tudtam, hogy kedvelni fogom Erin Eastert, a főhősnőt. A‑ bátorsága, a kitartása egyből megfogott, alig vártam, hogy megtudjam, mi történik vele legközelebb.”
Publishers Weekly

„Ez a könyv emlékeztetett arra, miért szeretem Jamie McGuire regényeit: kevés szóval is rengeteget elmond, és amint azt hiszem, hogy tudom, mi fog történni, mindig jön valami váratlan fordulat. Lenyűgöző!”
Waterstones

„Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy olvassa el ezt a könyvet: a történet egyszerre mutatja be az örömet és a bánatot, a szenvedélyt és a fájdalmat. Egy ültödben el fogod olvasni, így aki belekezd, javaslom, ne szervezzen magának más programot!”
Bookwhisperer

„Biztos vagyok benne, hogy sokan érzik majd úgy, hogy róluk szól ez a történet: az iskolai nehézségek, az otthoni gondok és a mindent elfeledtető váratlan szerelem mindenkit megérint.”
Amazon

„Tündérmeseszerű történet, amelyben a környék legszegényebb lányáról kiderül, hogy ő egy elvarázsolt királykisasszony, és természetesen megjelenik a herceg is, akinek bár nincs fehér lova, de így is minden lány bele fog szeretni, aki ezt a könyvet a kezébe veszi.”
Goodreads