Szerelem öt felvonásban

Mont Blanc válogatás
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1595
  • Oldalszám: 288
  • Fordította: Kovács Mercédesz
  • Megjelenés: 2022.06.30.
  • Vonalkód: 9789634995494
3499 Ft
db
Összesen 0 Ft

Daniela Krien fanyar realizmusával író Németország egyik legígéretesebb irodalmi tehetsége a kapcsolatok bonyolultságának és az emberi szív mélységeinek éles megértését mutatja be ebben a szellemes és olvasmányos regényben, amely öt nagyon különböző nőről szól, akiknek az élete keresztezi egymást.
Mi történik, amikor a nők feleségként, anyaként, barátnőként, szeretőként, testvérként és lányként töltik be szerepüket? Mi következik ezután? A díjnyertes írónő, Daniela Krien ezeket a kérdéseket járja körül ebben a barátságról, szerelemről, veszteségről és minden másról szóló erőteljes regényben. 
Krien feltárja a modern nők életét meghatározó reményeket, ambíciókat, kihívásokat és csalódásokat, intim betekintést nyújt az anyaságról és gyermektelenségről, a gyászról, a hűtlenségről és a válásról. A regény középpontjában öt nagyon különböző nő áll, akik egy új életforma felé száguldanak, anélkül, hogy pontosan tudnák, hogyan jutottak el oda.
A Szerelem öt felvonásban című regény a nők életének friss szemlélete, egy ütős, mégis érzékeny regény, amely új és izgalmas magasságokba emeli a boldogság és a kapcsolat megtalálására való törekvés fogalmát.


Felhívjuk figyelmet, hogy a feltüntetett fülszöveg ideiglenes. Tájékoztató jelleggel került feltöltésre, végső ellenőrzése folyamatban van.