ekonyv_ikon.png

Lehull a lepel (e-könyv)

Dream válogatás
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1051e
  • Oldalszám: 384
  • Fordította: Sárossy-Beck Anita
  • Megjelenés: 2018
  • ISBN szám: 9789634990970
  • Formátum: epub
2499 Ft helyett
2249 Ft
db
3299 Ft helyett
1650 Ft
Nem rendelhető
3999 Ft helyett
2000 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
3299 Ft helyett
2969 Ft
db
Összesen 0 Ft

Ebben a magával ragadó, lerakhatatlan történetben megtudhatjuk, mi történik akkor, amikor öt idegen együtt sétál be egy terembe, de csak négyen jönnek ki élve onnan. Figyelj nagyon, és talán sikerül megoldanod a rejtélyt. Hétfő délután a Bayview gimi öt diákja büntetését tölti egy osztályteremben.Bronwyn, az ész, a Yale-re készül, és soha nem szegi meg a szabályokat. Addy, a szépség, a tökéletes bálkirálynő megtestesítője. Nate, a bűnöző, most feltételes szabadlábon van dílerkedés miatt. Cooper, a sportoló, bajnok baseball játékos. És Simon, a különc, a Bayview gimi hírhedt pletykarovatának szerkesztője. Csakhogy Simon nem éli túl a büntetést. Mielőtt még kijöhetnének a teremből, Simon meghal. A nyomozók szándékosságot sejtenek a halál körül. Simon hétfőn halt meg, keddre viszont pletykaáradatot tervezett nyilvánosságra hozni legismertebb osztálytársairól. Ezzel pedig mind a négyüket a gyilkosság gyanúsítottaivá teszi. Vagy az is lehet, hogy mindannyian egy szabadon portyázó gyilkos bűnbakjai? Mert mindenkinek vannak titkai, nem igaz? De vajon milyen messzire mennél el, hogy ne lepleződj le?

 

„A gyilkos utáni nyomozás izgalmassá és letehetetlenné teszi ezt a regényt, azonban a szerző több fontos üzenetet is közvetít. A barátság, a bizalom és az őszinteség fontossága mellett kiemeli a szülők felelősségét, a média erejét és a szerelmi kapcsolatok különféle megítélését.”

KELLY ÉS LUPI OLVAS

 

„Öt diák, egy délutáni büntetés, egy halott. de ki a gyilkos? Addy? Nathan? Cooper? Bronwyn? Olvasás során lassan bontakoznak ki Simon halálának fura körülményei, és egészen a legvégéig nem lehet tudni, hogy ki a tettes. A Hazug csajok társasága rajongóinak ez kötelező darab!”

BOOK HEAVEN

 

„Miközben McManus rejtélyes története lassan kibontakozik, a szereplőkről egyre több részletet tudunk meg, ami mindvégig bizonytalanságban tartja az olvasót.”

VOYA

 

„Ebben az őrületesen gyors tempójú könyvben találkozik A pletykafészek és a Riverdale, és az olvasót arra készteti, hogy amilyen hamar csak lehet, a végére érjen a rejtélynek, amelyet maga próbál megoldani.”

KIRKUS REVIEWS

 

„Izgalmas és kísérteties betekintést enged, hogy milyen a gimnazistákra nehezedő nyomás, illetve hogy mi vezethet odáig, hogy valaki elveszítse maga fölött az irányítást.”

BOOKLIST