2021. augusztus 03.
Magyar English Deutsch
 
Matematika 12. osztály középszint (MX-269)
Ábrahám Gábor, Dr. Kosztolányiné Nagy Erzsébet, Tóth Julianna

A tantermen kívüli, digitális munkarendre való tekintettel a Maxim Könyvkiadó ingyenesen letölthetővé tette a kiadványt! Kattintson ide: Letöltés

 

Tankönyvünk a NAT, a kerettantervek és a középszintű érettségi vizsga követelményrendszere alapján készült.
A könyv szerves folytatása a korábban megjelent 9. és 10. osztályos és a középszintű 11. osztályos tankönyvünknek. A kötet segíti a tiszta fogalomrendszer kiépítését, ugyanakkor példákon keresztül mutatja be a matematika alkalmazási lehetőségeit a mindennapi életben és a különböző tudományokban. A tantárgyi koncentráció állandó jelenlétét indokolja, hogy a tudományok fogalomrendszere egymással kölcsönhatásban fejlődött és fejlődik napjainkban is.
A 12. évfolyamos matematikaoktatás legfontosabb feladata az érettségi vizsgára való felkészítés. Ezt elsőrendű célnak tekinti az egész kötet, de külön fejezet is foglalkozik a középszintű tananyag ismétlésével. Ezt az érettséginek megfelelően, feladatokon keresztül teszi. A kötet szakmailag igényes, stílusa könnyen követhető, tartalmában és formájában is színes. Annak köszönhetően, hogy a matematikát azonos céllal tanuló diákok számára készült, lehetőség nyílt a célcsoport számára leginkább megfelelő módszerek alkalmazására.
A "Letöltések" menüpont alatt letölthetőek a feladatok végeredményei, tanmenetek és bemutatóoldalak.

ISBN: 9789632611846
Oldalszám: 204
Méret: B/5
Ár: 2 180,- Ft
Kedvezményes ár: 1 962,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben