2021. augusztus 03.
Magyar English Deutsch
 
Matematika emelt szint 11-12. osztály (MX-350)
Schultz János, Tarcsay Tamás

A tantermen kívüli, digitális munkarendre való tekintettel a Maxim Könyvkiadó ingyenesen letölthetővé tette a kiadványt! Kattintson ide: Letöltés

Az alábbi linken pedig letölthető a tankönyvhöz készült digitális tananyag programja:
Matematika 11-12. – emelt szint – Út a tudáshoz tankönyvhöz készült digitális tananyag

 

 

Tankönyvünk a NAT, a kerettantervek és az érettségi követelményrendszer alapján, az érettségi vizsgák tapasztalatainak figyelembevételével készült.
Szakmailag igényes, könnyed stílusú, formájában és tartalmában is színes tankönyvünk tiszteletben tartja a matematika önállóságát, tiszta fogalomrendszert épít ki. Számtalan példát hoz azonban a könnyebb megértés, alkalmazás elősegítésére a társtudományokból és a mindennapok világából is.
11. osztálytól kezdődően a tankönyvcsalád a tanítási gyakorlatnak megfelelően alternatívát kínál a középszinten és az emelt szinten érettségizők számára. Az emelt szintű tankönyv nem kiegészítése a 11.-es és 12.-es könyveknek, amelyek elsősorban a középszintű érettségire készítenek fel, hanem egyedülálló módon egy kötetben tartalmazza az összes olyan ismeretet, amely az emelt szintű érettségin elvárható.

A könyvhöz készülő Digitális kiegészítő tananyagok és tanári kézikönyv című CD, melyen a hagyományos tartalmak mellett a tanulást és tanítást egyaránt megkönnyítő, rendszerező, ismétlő összefoglalások, animációk és interaktív feladatok is találhatóak. A "Letöltések" menüpont alatt tanmenetek és bemutatóoldalak tölthetőek le. A pedagógusok az iskola nevének és telefonszámának megadásával igényelhetik a mihaly.hajnalka@maxim.co.hu e-mail címen a következő fejezeteket: Részletes megoldások, Felmérők.

A tankönyv használatát ajánljuk minden olyan iskolatípusban, ahol matematikából emelt szintű érettségi vizsgára készülnek vagy készítenek fel.

ISBN: 9789639489356
Oldalszám: 400
Méret: B/5
Ár: 3 790,- Ft
Kedvezményes ár: 3 411,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben