2021. május 06.
Magyar English Deutsch
 
Matematika 9. osztály, Digitális kiegészítő tananyagok és tanári kézikönyv (MX-264)
Ábrahám Gábor, Dr. Kosztolányiné Nagy Erzsébet, Tarcsay Tamás, Tóth Julianna

A Matematika 9. tankönyvhöz készült CD tartalmazza a tanári kézikönyv hagyományos elemeit: tanmeneteket, témazáró feladatlapokat és a tankönyv emelt szintű feladatainak részletes megoldásait. Emellett megtalálható a tankönyv digitális táblán kivetíthető, nagyítható, szerkeszthető változata, animációk és ábrák, amelyekhez interaktív feladatok tartoznak.

Minden iskola és pedagógus részére biztosítjuk a CD-t, melynek iskolai ára 5.280,- Ft vagy ingyenes (Legalább 20 db Matematika 9. tankönyv rendelése esetén a CD egy példányát ingyenesen biztosítjuk). A honlapon bejelentkezést követően rendelhető a kiadvány.

A "Letöltések" menüpont alatt letölthető fejezetek: A CD használatának bemutatása, Interaktív mintafeladatok (önálló flashként), Interaktív mintaoldalak.

ISBN: 9789632611006
Ár: 5 867,- Ft
Kedvezményes ár: 5 280,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben