2021. július 25.
Magyar English Deutsch
 
Majd egy nap (MX-1091)
David Levithan

Milyen lehet minden nap egy új testben ébredni? Minden nap egy új életet élni? Minden nap új választásokkal szembesülni? Amióta csak A emlékszik, az élet azt jelentette, hogy minden nap más ember bőrében ébred, és a nap végéig kénytelen annak a valakinek a testében élni. Mindig azt hitte, hogy senki hozzá hasonló sincs a világon. Azonban A tévedett. Vannak mások is.
Riannon és A mindent megtesznek, hogy a kapcsolatuk működőképes legyen, azonban a felhőtlen pillanatokat beárnyékolja valaki… Váratlanul felbukkan X, aki A-hoz hasonló, és erőszakosan követeli, hogy találkozzanak. Eltökélt szándéka, hogy megmutassa A-nak, hogy az ő adottságaikban sokkal több lehetőség rejlik, mint azt bárki gondolná. De ezzel A olyan útra léphet, amivel mindent elveszíthet. A már megszenvedte az olyan erős érzelmeket, mint a szerelem vagy a magány. Most viszont vár rá, hogy megtudja, milyen extrém irányokat vehet ezek hiánya az életben – és hogy milyen felfedezni, hogy nem egyedül van a világon.

Ajánlók:

„David Levithan Every Day-sorozata lenyűgöző élmény volt a számomra, különösen ez a rész. A mondanivaló jóval túlmutat a két fiatal, Rhiannon és A romantikus boldogságkeresésén, a szerző pedig megmutatja a szeretet örökkévalóságát, valamint az emberi lélek kiszámíthatatlan sokszínűségét, mindezt a saját szabad szellemiségével átitatva.”
Kelly és Lupi olvas
 

„Mit jelent embernek lenni? Mennyit ér a szerelem? Filozófiai felvetések, melyek az ősidők óta foglalkoztatnak minket: ez a Majd egy nap.”
Spirit Bliss író, könyves blogger
 

„A könyv maximálisan hozta az előző részek kiváló szintjét. A és Rhiannon története továbbra is elgondolkodtató, tele van szeretettel és izgalmakkal, ráadásul olyan módon mutatja meg az életet, ahogy gondolni sem mertünk volna rá. Tökéletes olvasmányélmény, ami hosszú időre velünk marad.”
Sorok Között Könyves Blog

 

„Szórakoztató és felejthetetlen könyv, amely nagyon mélyenszántó is. Olyan kérdéseket vet fel, hogy mi a lélek, vagy
mi tesz minket emberré.”
Barnes&Noble

Fordította: Vince Judit Andrea
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 432
ISBN: 9789634990369
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 3 299,- Ft
Kedvezményes ár: 2 705,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben