2021. július 25.
Magyar English Deutsch
 
Mindentudás zsebkönyvek: Phrasal Verbs - Frazális igék (MX-591)
Doró Katalin

A Mindentudás zsebkönyvek sorozat újabb tagja közel 600 frazális igét, vagyis az igéhez kapcsolódó elöljárószók és határozószók hatására gyakran módosult vagy egészen új jelentéssel bíró állandósult szókapcsolatot tartalmaz. Az angol nyelvben előforduló sok ezer frazális ige, azok sokféle használata és többszörös jelentése természetesen nem fér bele egy ekkora könyvbe, ezért a leghasznosabbnak ítélteket válogattuk ki, miközben igyekeztünk a Közös Európai Referenciakeret B2 szintjének (középszint) megfelelő szókincset felölelni.
Könyvünk az angol nyelvben leggyakrabban használt frazális igékből kínál egy olyan gyűjteményt, mely segít rendszerezni, jobban áttekinteni és bővíteni a már meglévő lexikai ismereteket. Minden szócikkhez adunk angol nyelvű magyarázatot és magyar jelentést. A könnyebb megértés és jobb rögzülés érdekében az igés szerkezeteket szemléletes példamondatokba foglaljuk, amelyek magyar fordítása is megtalálható a kötetben.
A gyűjtemény végén hatszor húsz tesztfeladat és hatszor tíz magyarról angolra fordítandó példamondat szerepel megoldási kulccsal együtt, így a könyv eredményesen használható önálló tanuláshoz, gyakorláshoz is. A kötetet ajánljuk mindazoknak, akik nyelvvizsgára, érettségire, tanulmányi versenyre készülnek, vagy a mindennapi nyelvhasználat során törekszenek a választékos szóhasználatra.

ISBN: 9789632613932
Oldalszám: 160
Méret: A/6
Ár: 1 680,- Ft
Kedvezményes ár: 1 512,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben