2021. július 25.
Magyar English Deutsch
 
Matematika 9. (Mindennapok tudománya) (MX-737)
Ábrahám Gábor, Dr. Kosztolányiné Nagy Erzsébet, Tóth Julianna

A tantermen kívüli, digitális munkarendre való tekintettel a Maxim Könyvkiadó ingyenesen letölthetővé tette a kiadványt! Kattintson ide: Letöltés

Az alábbi linken pedig letölthető a tankönyvhöz készült digitális tananyag programja:
Matematika 9. – Mindennapok tudománya tankönyvhöz készült digitális tananyag

Az új NAT 2012 és a hozzá kapcsolódó 4-évfolyamos gimnáziumi és szakközépiskolai alap óraszámú képzéshez ajánlott kerettantervek alapján készült tankönyvünk a Mindennapok tudománya című sorozat matematika tankönyvcsaládjának nyitókötete.
Új szemléletű és tananyag-feldolgozású kiadványunkban azt szeretnénk megmutatni, hogy a matematika ezer szállal szövi át a természettudományokat és általa a mindennapjainkat. E kötetben a hétköznapi jelenségek úgy kerülnek középpontba, hogy a hozzájuk kapcsolható matematikai tartalom nemcsak szigorú logikai rendben kifejtett tudományos magyarázatként, hanem lehetőség szerint a gyakorlati alkalmazásokon keresztül is megmutatkozik. Ezáltal a matematika iránt nem elkötelezett tanulók számára is egyértelműen kiderül, hogy a halmazok, függvények vagy egyenletek nélkül sokkal nehezebb lenne az élet.

A „letöltések” menüpont alatt a nyitókötet mintaoldalait és tartalomjegyzékét érhetik el.

Borító: puhatáblás
Tanterv: NAT 2012
ISBN: 9789632612638
Oldalszám: 276
Méret: B/5
Ár: 1 650,- Ft
Kedvezményes ár: 1 485,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben