Lapozz bele!
Angyali szövetség
Dream válogatás
Sweet Evil-sorozat 2. rész
30%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-863
  • Oldalszám: 380
  • Fordította: Béresi Csilla
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2014
  • ISBN szám: 9789632614526
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
2099 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Anna, egy őrangyal és egy démon lánya, megfogadta, hogy soha nem követi apja példáját, nem rontja meg az embereket. Naivitás volt ez tőle. Ahogy sok minden más is. A suttogók rákényszerítik, hogy a túlélése érdekében megszegje fogadalmát, akkor is, ha ezzel engednie kell lénye sötét oldalának, és hírhedtté válni iskolatársai között. Élete sivárabbnak tűnik, mint valaha. Ráadásul ott van Kaidan Rowe is, a Bujaság hercegének fia, ő tölti be minden gondolatát. Mikor aztán váratlanul tudomást szerez egy réges-régi jövendölésről, a világot kezdi járni Kopano – a Harag hercegének fia – kíséretében, hogy megszervezze a démonokkal szembeni ellenállást. Hamarosan kiderül ugyanis, hogy az óriások felszabadítása nem mehet vérre menő küzdelem nélkül. A végső győzelemig Annának és Kaidannak félre kell tenniük érzéseiket, és leküzdeniük életük legnagyobb kísértését. Vajon megéri-e életüket kockáztatniuk a szerelemért? A regény a Sweet Evil-trilógia második kötete. Az első rész címe Angyali gonosz, a harmadiké Angyali győzelem. Mindenképp olvasd el ezeket is!

 

Ajánlók:

 

„Az állóvizet nem várt fordulat kavarja fel, és az események egyre gyorsabban pörögnek. Elkezdődött az előkészület a végső ütközethez.”
Amazon

 

„Hatalmas élmény volt újra találkozni a jól ismert szereplőkkel. Kalandjaik izgalmasak és hihetetlenek.”
Goodreads

 

„Feszült várakozással vettem kezembe a könyvet. Anna vívódása a külvilág elvárásai és személyes meggyőződése között nagyon megrendítő.”
The Y.A. Bookworm

 

„Zseniális, hogy az érzelmek színek formájában jelennek meg. De nem ez az egyetlen remek ötlet a könyvben.”
City of Books

 

„Anna mindent elkövet, hogy teljesítse küldetését. Lenyűgöző, hogy mindezért képes kockára tenni saját boldogságát.”
School Library Journal