Lapozz bele!

Hová tűntél, Bernadette?

Mont Blanc válogatás
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-844
  • Oldalszám: 372
  • Borító: füles, kartonált
  • Fordította: Lázár Júlia
  • Megjelenés: 2013
  • ISBN szám: 9789632612836
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

A HÍRHEDT BERNADETTE FOX

 

A Microsoft csodagyermeke, Elgie Branch számára: vidám, friss, tehetséges és kissé zűrös feleség. Az iskola előtt várakozó anyatársak szemében: fenyegetés. A tervezőmérnökök számára ő az építészforradalmár. A 15 éves Bee legjobb barátja, vagy egyszerűen csak: anyu. Egyszer csak fogja magát, és eltűnik. Beenek a világ végére kell utaznia, hogy megtalálja. A HOVÁ TŰNTÉL, BERNADETTE? kötelező olvasmány, ellenállhatatlan, mélyen megindító könyv a helyét nem találó zseniről, anya és lánya szerepéről a világban.

 

 

 

Ajánlók:

 

,,A komikum mennyországa… Ez az elképesztően mulatságos, sokrétegű könyv szabadul a konvencióktól. Helyette megmutatja az író sokféle hangját, azt, ahogyan túllép a hétköznapokon, és teljes mértékben cáfolja a tételt, hogy a széppróza és a tömegkommunikáció keveréke csak laza és hanyag szócséplés lehet. A szigorúan szerkesztett regény sokféle formát ölt: e-mail, levél, FBI-iratok, pszichiátriai jegyzetek. A darabkák olyan szervesen illeszkednek egymáshoz, hogy a narratíva mindvégig éles fókuszba kerül. Eltűnődhetünk azon, mennyire találó minden újabb formamutatvány, a szerző milyen ritkán ismétli önmagát, és milyen dús képzelőerővel tárja fel a történet egyre újabb részleteit. Ám mielőtt eltűnődnénk, ha akarjuk, ha nem, egy jóízűt nevetünk.”

The New York Times

 

,,Nem kell Seattle-t ismernünk ahhoz, hogy beleéljük magunkat Maria Semple erősen szatirikus regényébe. A szokatlan narratíva mögött bepillantást nyerhetünk abba, mi az ára az elfojtott kreativitásnak, milyen erős lehet az anya-lánya kötelék, bár elképzelhető, hogy az olvasó túl jól szórakozik ahhoz, hogy mindezt észrevegye.”

O, The Oprah Magazine

 

,,Nem is tudom, hogyan magyarázzam el, mitől fantasztikus. Nekem bejött a Microsoft-megszállottak közege, a csodás, őrült és mégsem őrült Bernadette. Szerezzék be a könyvet, és ráérnek később megköszönni.”

Glamour