The Woman Inside - A másik nő
Pulse válogatás
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1482
  • Fordította: Stier Ágnes
  • Megjelenés: 2021.11.15.
  • ISBN szám: 9789634992370
3999 Ft
db
Összesen 0 Ft

Egy házasság története, ami annyira sötét, hogy mellette a „Holtodiglan” az évtized szerelmi történetének tűnik.  A könyv olyan sikerekre hasonlít, mint a „Hatalmas kis hazugságok” és a „Nő az ablakban”. —Entertainment Weekly
Lehetetlen letenni ezt a házasságról, titkokról és bosszúról szóló történetet, amit egy férj és egy feleség szemszögéből ismerhetünk meg, akik tökéletes és rettenetesen veszélyes társai egymásnak. 
Paul és Rebecca fuldokolnak abban a szenvedélyben, mely egykor lángra gyújtotta a szerelmüket, mára kétszínű alakoskodássá alakult át, és azzal fenyeget, hogy véget vet a házasságuknak, szabadságuknak és épelméjűségüknek. A gyógyszerfüggőség csapdájában vergődő Rebecca nemcsak azt fedezi fel, hogy a férjének viszonya van, de azt is, hogy azzal a másik nővel új életet akar kezdeni. Egyre mélyebbre süllyedve a kétségbeesésbe ő is kieszel egy álnok tervet, ami az égvilágon mindent elpusztíthat.
 A könyv döbbenetes fordulatokkal teli történet a megtévesztésről, egy belülről bomló házasság felejthetetlen portréja, tanmese arról, hogy a szerelem képes valami sokkal álnokabbá átalakulni. Egy regény arról, hogyan távolodnak el egymástól emberek és hogy a hozzánk legközelebb állók is szörnyű titkokat rejtegethetnek.