Álmomban szerettelek

Dream válogatás
80%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1407
  • Oldalszám: 320
  • Fordította: Bihari György
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2018
  • ISBN szám: 9789632619279
2999 Ft helyett
600 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2799 Ft helyett
2519 Ft
db
Összesen 0 Ft

A nap, amelyen Vale McKinley és szerelme, Crawford átvették az érettségi bizonyítványukat, tragédiába torkollott, miután egy szörnyű autóbaleset miatt a fiú kómába került. Az egész nyarat a fősuli tervezgetésével kellett volna tölteniük, majd pedig együtt indulhattak volna el a lehetőségekkel teli, ragyogó jövő felé. Ehelyett Vale minden napját Crawford kórházi ágya mellett tölti, remélve, hogy a fiú, akit gyerekkora óta szeret, felébred. Slate Allen, Vale bátyjának jó barátja, aki nem mellesleg igazi nőcsábász, ugyancsak abban a kórházban tengeti a napjait, haldokló nagybátyját támogatva. Amikor találkozik a lánnyal, Vale nem is tagadhatja az azonnal érzett perzselő, tiltott vonzalmat, amihez hasonlót még sohasem élt át. Crawford később sem ébred fel… Vale-nek rá kell jönnie, hogy muszáj megpróbálnia folytatni az életét a fiú nélkül, így egyedül vág bele a főiskola nyújtotta új kalandokba, melyek során folyton összefut az észvesztően dögös Slate-tel. Barátságuk tagadhatatlanul átalakul, és szenvedélytől lázas kapcsolatuk nemsokára nem várt fordulatot vesz.

 

„A sikeres bestsellerszerző, Abbi Glines egy újabb perzselő, kihagyhatatlan YA romantikus történettel kedveskedik rajongóinak. Nem lesz hiány a váratlan fordulatokban.”
Amazon

 

„Ez a könyv nem egy szimpla szerelmi történet. Lenyűgöző az az érzékenység, ahogy a szerző bemutatja szereplőinek teljes érzelmi skáláját.”
Barnes&Noble

 

„Vajon a tökéletes szerelem tényleg lehet valóság? Vagy csak egy olyan vágy, ami a képzeletünkben él? Ezt a kérdést boncolgatja ez a megkapó regény.”
The Booktopia

 

„Az olvasók imádni fogják az Álmomban szerettelek szívbe markoló, szédületes meglepetésekkel és izgalmas csavarokkal teli történetét. Egy megdöbbentő és felkavaró könyv Abbi Glinestól.”
Goodreads

 

„A regény komoly témákat is feszeget: veszteség, hűség, kitartás. Mindezeket egy csodás drámában egyesíti a szerző.”
The Book Rat