ekonyv_ikon.png

Világok utazói (e-könyv)

Dream válogatás
Passenger sorozat 2.
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1406e
  • Oldalszám: 464
  • Fordította: Béresi Csilla
  • Megjelenés: 2018
  • ISBN szám: 9789634991946
  • Formátum: epub
2299 Ft helyett
2069 Ft
db
3299 Ft helyett
990 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Etta Spencer időutazó. De nem csak ezért különleges: egyedül ő képes rá, hogy megtalálja az asztrolábiumot, amely meg tudja nyitni a világok közötti átjárókat, és amelynek segítségével képes megvédeni a szeretteit más ármánykodó időutazóktól. Azonban ahelyett, hogy a nyomára bukkanna, maga is halálos veszélybe kerül egy ismeretlen helyen és időben, kiszolgáltatva azoknak, akik szintén a mágikus tárgy nyomában vannak. Ennél nagyobb veszteség a lány számára, hogy szerelmének, Nicholasnak nyoma veszett. Etta azonban a legváratlanabb formában kap segítséget: Julian Ironwooddal, a Nagymester utódjával köt szövetséget, akit jó ideje már mindenki halottnak hisz. A helyzet tovább bonyolódik, mikor Etta olyan titkok birtokába jut, amelyek végzetesek lehetnek. Nicholas is versenyt fut az idővel, hogy megtudja, hová került Etta. Útja során szembekerül egy harcossal, a pimasz Li Minnel, és társául fogadja Sophiát, makacs és akaratos unokatestvérét. Ahogyan hárman együtt próbálják kijátszani üldözőiket, idővel megtudják, hogy saját társaiknak is lehet rejtegetnivalója. Míg Etta és Nicholas a birodalmi Oroszországtól kezdve a vatikáni katakombákig harcolnak, hogy újra egymásra találhassanak, az idő valami felismerhetetlenné változik át… és lehet, hogy mindkettejüket legyőzi.

 

„Csodálatos könyv, melyben tökéletesen keveredik a dráma, a romantika és az izgalom.”
Barnes&noBle


„Alexandra Bracken prózája ragyog… Fordulatos és pergő történet. A tét a jövő megmentése.”
School LiBrary Journal


„A New York Times bestsellerének, Az idő vándorainak folytatását Az idegen és A király ketrece rajongóinak ajánljuk.”
Amazon


„A két szerelmes, Etta és Nicholas tűvé teszik egymás után a legkülönbözőbb korokat. Egy csodálatos hajsza, melynek végén muszáj megtalálniuk egymást…”
Goodreads


„Alexandra Bracken hitelesen ábrázolja az ókori Karthágót, csakúgy, mint a cári Oroszországot és az 1906-os San Franciscót. Azok, akik eddig is Ettával tartottak izgalmas kalandozásai során, ezt a könyvet sem teszik le egészen a végkifejletig.”
Booklist