A rubinvörös kamra

Mont Blanc válogatás
Victoria Bredon-sorozat 1. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1181
  • Oldalszám: 448
  • Fordította: Hajdúné Vörös Eszter
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2017
  • ISBN szám: 9789632618593
3999 Ft helyett
3199 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2699 Ft helyett
2429 Ft
db
Összesen 0 Ft

A történet 1907-ben, Londonban játszódik. Nemesi, befolyásos családjának akarata ellenére a fiatal Victoria egyedül él a nemrég elhunyt édesapja öreg komornyikjával. Nem gazdag, de boldog. Ám a világa meginog, amikor valaki megszellőztet előtte egy sötét családi titkot. Az egyetlen embert, aki a kérdésére választ tudna adni, meggyilkolják…
A lány jó híre veszélybe kerül, ám szorult helyzetében egyszer csak felbukkan a vonzó újságíró, Jeremy Ryder – mint a megmentője. De vajon Victoria megbízhat benne?
Egy izgalmas regény sötét titkokról, meglepő igazságokról és a szerelemről.

 

Ajánlók:


„A rubinvörös kamrában minden megvan, amit az ember egy korabeli krimitől remél: a rokonszenves hősnő mellett ott egy sötét családi titok, egy izgalmas bűneset, valamint bonyodalom, intrika és rejtély minden mennyiségben. Ehhez jön még egy nagyon jól sikerült történelmi háttér, amely a légkörével életre kelti a századforduló korszakát, annak minden változásával és átalakulásával együtt.”
Barnes and Noble


„Nagyon fondorlatos és szórakoztató írás. Hopkins és Victoria nyomozómunkája okos és célirányos; egyszerűen élmény olvasni, hogyan kerülnek egyre közelebb az igazsághoz.”
Goodreads


„A szerző lendületesen ír, az egész regény olvastatja magát. A történelmi részleteket és az akkori társadalom életmódját alapos kutatómunka után szőtte a történetbe. Ugyanakkor a váratlan fordulatok miatt a könyv az utolsó oldalig izgalmas marad.”
Thalia


„Pauline Peters részletgazdagon, pontosan és elevenen írja le az egyes szereplőket. Személyiségek széles spektrumát kínálja. Egy magával ragadó regény sötét családi múltról, örök igazságokról és szenvedélyes szerelemről.”
Amazon