Éld túl a sulit! - Egy online díva naplója

Dream válogatás
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1179
  • Oldalszám: 272
  • Fordította: Komáromy Zsófia
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2017
  • ISBN szám: 9789632618579
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
2299 Ft helyett
2069 Ft
db
Összesen 0 Ft

A kissé önbizalomhiányos Lele kétségbeesetten igyekszik jól teljesíteni az iskolában, esténként pedig az interneten próbálja kifejezni önmagát. Szellemes és aranyos kis videóit egyre többen nézik és követik. De amikor a szülei átíratják kis katolikus magániskolájából egy nagy, állami gimnáziumba Miamiban, Lele kilóg iskolatársai közül. Piszkálódás céltáblája lesz, egészen addig, amíg internetes hírneve egyik pillanatról a másikra a népszerűség csúcsára nem röpíti őt. Hamar belép az életébe egy új barátnő, egy új ellenlábas és egy új álompasi. Lele nagyon igyekszik megtenni minden tőle telhetőt, hogy egyensúlyban tartsa az iskolai életét a tanév során robbanásszerűen növekvő internetes hírnevével. Azonban most egészen új kihívásokkal kell szembenéznie: az állandó drámával, a kegyetlen klikkekkel, a váratlanul jött netes celebséggel. Mindeközben próbál a tanulásban is helytállni, hogy a szülei büszkék lehessenek rá.
Ezt a bűbájos könyvet megtölti a dilis lelkesedés, ami Lelét a Vine legnépszerűbb sztárjává tette, és a történet bebizonyítja, hogy a középiskola igazi hullámvasút!


Ajánlók:


„A címe dacára ez a könnyed regény nem is annyira arról szól, hogyan lehet túlélni a középiskolát, hanem inkább arról, hogy hogyan lehet megbirkózni a hirtelen jött sikerrel és a hírnévvel ilyen fiatal korban.”
School Library Journal


„Lele Pons egy középiskolás lányról, azaz saját magáról írt regényt. Műve főhősnője olyan, mint ő, a közösségi médiás híresség: bizonytalan, furcsa, szép és érzékeny.”
Amazon


„Pons a videóin átható szellemességét veti latba, hogy elképesztően pergő történetet hozzon létre. A regényben közben felveti azt a kérdést, mekkora értéket is kell tulajdonítani az olyan dolgoknak, mint a szépség, a hírnév vagy a gazdagság.”
Kirkus Reviews


„Tipikus középiskolai történet esendő karakterekről, akik sajnos nem mindig a legmegfelelőbb értékekre helyezik a hangsúlyt, de minden igyekezetükkel azon vannak, hogy jól boldoguljanak az életben.”
Amazon


„Ha létezik valaki, aki megnyugtathat minket, hogy pofára esni tuti biztosan nem a világ vége, az épp Lele. A Bajos csajok rajongói imádni fogják ezt a humoros és szívmelengető történetet egy különc lányról, aki keresi a helyét a világban.”
Goodreads