A századik királyné

Dream válogatás
The Hundredth Queen-sorozat 1. rész
60%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1095
  • Oldalszám: 352
  • Borító: füles, kartonált
  • Fordította: Robin Edina
  • Megjelenés: 2019
  • ISBN szám: 9789634990406
2999 Ft helyett
1200 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2299 Ft helyett
2069 Ft
db
Összesen 0 Ft

Kalinda árva lány, aki nem vágyik másra, csupán a csendes kolostori élet békéjére és biztonságára a Nővérek rendjének hegyi templomában. A zsarnok Tarek rádzsa váratlan látogatása azonban felforgatja az életét. Az uralkodó kilencvenkilenc felesége mellé keres egy utolsót – a századik ránit. Mindenki meglepetésére éppen Kalindára esik a választása. Azonban mielőtt egybekelhetnének, egy ősi törvény szerint fegyverrel kell kivívnia méltó helyét a rádzsa kilencvenkilenc felesége és számtalan ágyasa között egy rendkívüli bajnokságon. Kilátástalan helyzetében csupán a testőre, a komoly, de kedves Naik Deven kapitány társasága nyújt neki vigasztalást. Ám a férfi iránt egyre növekvő vonzalma súlyos veszélybe sodorja. Kalinda lelke szabadnak született, csak arra vágyik, hogy mentesüljön minden kötöttség alól, dönthessen saját sorsáról, és együtt lehessen a férfivel, akit szeret. Itt az idő, hogy a századik királyné felszabadítsa a benne rejlő erőket, és felforgassa a birodalmat.

Ajánló:

„Emily R. King regénye szilárd alapokon nyugszik, a sumér mitológiából merítve ihletet. Biztos szálon halad a történet cselekménye, miközben olyan témákat érint, mint a barátság, az önfelfedezés, az önuralom és az engedelmesség.”
Publishers Weekly


„Az akciódús jelenetekkel, elképesztő meglepetésekkel és tiltott szerelemmel teli regény bizonyára elnyeri az olyan olvasók tetszését, akik odavannak az erőteljes női karakterekről szóló drámai történetekért.”
School Library Journal


„A századik királyné egy szerelemmel, árulással, lázadással és varázslattal teli fantáziavilágba kalauzolja az olvasót.” Deseret News


„Kalinda szerethető hősnő, hűséges és bátor szívvel kel a barátai védelmére, még ha a halállal kell is szembenéznie. Ez egy kiemelkedő alkotás lenyűgözően kitalált képzeletbeli világgal, izgalmas akciójelenetekkel, sok cselszövéssel és társadalmi kritikával.”
Kirkus Reviews


„Ez a pompás és hihetetlen történet egy gyönyörű és brutális kultúrát kelt életre. A történet vége folytatással kecsegtet, és az olvasók bizonyára lelkesen fogják követni Kalinda és Deven sorsát.”
Booklist