Vigyázz, Holly Chase!

Dream válogatás
70%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX- 1056
  • Oldalszám: 384
  • Fordította: Komáromy Rudolf
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2018
  • ISBN szám: 9789632619378
2999 Ft helyett
900 Ft
Nem rendelhető
2299 Ft helyett
2069 Ft
db
Összesen 0 Ft

A tizenhét éves Holly Chase nem egy tipikus jó kislány, sőt önző és gátlástalan. Csak az lebeg a szeme előtt, hogy híres legyen. Még arra is képes volt, hogy édesanyja halálakor lőjön egy szelfit a sír mellett új napszemüvegében, és kiposztolja Instagramra. Nincs tekintettel senkire, a barátait már rég elmarta maga mellől. Aztán történt valami, ami mindent megváltoztatott… Karácsony napján Holly az éjszaka közepén hangos zajra ébredt. Három szellem jött el hozzá, hogy megmutassák neki, milyen önző, elkényeztetett teremtés lett belőle. Megpróbálták rábeszélni, hogy változtasson életmódján. De Holly nem hallgatott rájuk. Aztán meghalt. Holly ezzel átkerült a szellemvilágba, ahol a múlt karácsonyainak szellemeként az a feladata, hogy minden évben megmentsen egy eltévelyedett lelket. Holly szó szerint halálosan unja a dolgot, mindaddig, amíg egy dögös, 17 éves srác lesz a kiszemeltje, aki a lányt régi önmagára emlékezteti. És bár tény, hogy meg akarja menteni végzetétől, tilos lenne közel kerülni a fiúhoz, pláne belekeveredni egy zavaros románcba vele. De hát hogyan is lehetne ellenállni a kísértésnek?

 

„A szerzőnő, Cynthia Hand regénye Dickens Karácsonyi énekét gondolja újra. Ezzel a történettel egyszerre hat az értelemre és az érzelmekre.”

Kirkus Reviews

 

„Nyers, érzelemdús és lebilincselő. A gyász kitűnő és gondolatébresztő feltérképezése.”

School Library Journal

 

„Csípős humora kiválóan alkalmas arra, hogy azok, akik kételkednek a karácsony szellemében, végre jobb belátásra térjenek.”

Bulletin of the Center for Children’s Books

 

„Egy életteli történet a síron túlról, mely egyszerre felkavaró, drámai és gondolatébresztő.”

ALA Booklist

 

„Ez a könyv frappáns, szellemes és elgondolkodtató történet az életről, a szerelemről, az új (és még annál is újabb) esély megragadásáról.”

Booklist

 

„Ez egy igazán reményteljes könyv Cynthia Hand tollából, amely erőt adhat mindenkinek, hiszen a hibáink ellenére is létezik megbocsátás.”

Publishers Weekly