Nemezis – Szeretett ellenség
Dream válogatás
Nemezis-sorozat 1. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1046
  • Oldalszám: 352
  • Fordította: Stier Ágnes
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2017
  • ISBN szám: 9789632617770
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Mit tennél, ha beleszeretnél az ősellenségedbe? Sepora hercegnő az utolsó Kovács az öt királyságban – spektórium árad belőle. Amikor apja pusztító tervet eszel ki a felbecsülhetetlen értékű vegyület segítségével, a lány tudja, hogy két választása van: vagy meghal, vagy elmenekül. Végül egy kalandos út után eljut Theoriába, az ellenséges királyságba. Itt azonban olyan történések sorozata indul meg, amire cseppet sem számított… Nem gondolta volna, hogy királyi szolgaként köt ki, titkolva valódi kilétét és különleges képességét. Azt sem, hogy a király, a fiatal Tarik, erős, jóképű, figyelmes, határozott és eszeveszettül vonzó. Azt sem, hogy mindennek köszönhetően végzetesen beleszeret. Azonban túl sok minden forog kockán ahhoz, hogy engedjen az érzelmeinek: egy közelgő háborút kell megakadályoznia, amelyben nemcsak a szerelem, de minden más is elveszhet.

 

Ajánlók:

 

„A könyv cselekménye lebilincselő és magával ragadó. A szenvedélyes románc a kedves, szexi Tarik király, illetve a bátor és vakmerő Sepora hercegnő között szenvedélykeltő és szívmelengető.”
School Library Journal

 

„Ebben a műben a romantikus regény keveredik a fantasyvel. Olyan témák kerülnek elő, mint az összefogás, a bizalom, a személyes értékek vagy az önfeláldozás. Izgalmas, döbbenetes és elgondolkodtató.”
Booklist

 

„Anna Banks egy egyedi, intrikával teli világot alkotott, melybe beleálmodott mágikus lényeket, háborút, romantikát, igazságot és hazugságot.”
Amazon

 

„Egy érdekfeszítő futurista fantasy, ahol a világ energiaforrásának sorsa egy rivális herceg és egy hercegnő kezében van.”
Goodreads

 

„Ez a könyv azért különleges, mert egy egyedi világot tár az olvasó elé. Jól kidolgozottak a karakterek, érdekes az alapfelvetés, és olyan cliffhangerek vannak benne, amelyektől az olvasó falja az oldalakat.”
Voya