Dreamology - Álomgyár

Dream válogatás
50%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1031
  • Oldalszám: 304
  • Fordította: Sóvágó Katalin
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789632617671
2999 Ft helyett
1500 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Alice, mióta csak az eszét tudja, Maxről álmodik. Minden nap, elalvás után bejárják a világot, egzotikus helyekre utaznak, egy piramis tetején piknikeznek, vagy épp beszöknek a Louvre-ba. És az ezernyi mesés kaland során egymásba szeretnek. De ez mind csak álom… Max ugyanis nem létezik. Legalábbis a lány ezt hiszi… Alice édesapjával Bostonba költözik, és amikor belép új iskolájában az osztályba, Maxszel találja magát szemben. De a valóság más, mint Alice fantáziájában. A fiú tartózkodó, ráadásul van barátnője. És az ismerkedés korántsem olyan tökéletes, mint azt a lány remélte. Amikor pedig kiderül, hogy Max álmai is régóta Alice-ről szólnak, a képzelet és a valóság egyre inkább kezd összemosódni. Úgy tűnik, véget kell vetniük a közös fantáziáknak, ezért mindent megtesznek, hogy kiderítsék a rejtélyes közös látomások okait. De annak, aki álmában lesz szerelmes, elég-e valaha is a valóság?

 

Ajánlók:

 

„Aranyos és fantasztikus románc, megnyerő szereplőkkel és csodás leírásokkal Bostonról. Lucy Keating különösen jól adja vissza az álmok szürreális jellegét.”
School Library Journal

 

„Egy kacagtató, szívet melengető, modern szerelmes regény. A szerző álom és valóság keskeny határán egyensúlyoz.”
VOYA

 

„Szerelem sokadik látásra. Lapról lapra kedvesebb és elragadóbb ez a történet. Álmodni sem lehetne szebbet.”
Goodreads

 

„Alice mulatságos és csípős nyelvű hősnő, olyan, akit az olvasó szívesen elkísér kanyargós útján az álmok és a valóság között.”
Amazon

 

„Az egész könyv olyan, mint egy színes és vicces álom: egyszarvúak, szivárványok meg sok vattacukor. Ugyanakkor egy vágy a szerelem után, ami nagyon is valóságos.”
Barnes and Noble