2021. július 25.
Magyar English Deutsch
 

X. HunDidac Taneszközminősítő Díjverseny

A X. HunDidac Taneszközminősítő Díjversenyen két kiadványunk díjazásban részesült.

A X. HunDidac Taneszközminősítő Díjversenyen Ezüst fokozatú díjban részesült a Dr. Ludányi Lajos, Dr. Tóth Zoltán: Kémia 9. (MX-275) című tankönyvünk.

 

 

 

A X. HunDidac Taneszközminősítő Díjversenyen Bronz fokozatú díjban részesült a Dr. Oláh Tibor, Péter Orsolya: Magyar nyelv 9. – Tankönyv és munkafüzet (MX-342) című könyvünk.

 

 

 

 

 

Létrehozás dátuma: 2011. október 05.
Utolsó módosítás: 2011. október 07.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben