2021. augusztus 03.
Magyar English Deutsch
 

Regényeink a Facebookon

Regényújdonságainkról, akcióinkról, játékainkról már a Facebookon is értesülhetnek.

Elindult kiadónk Dream válogatás című regénysorozata, amelynek nyitó kötete az Angyalsors. A Maxim Kiadónak és a Dream válogatásnak is saját Facebook oldala van, ahol tájékoztatjuk olvasóinkat az aktuális kedvezményes vásárlási lehetőségekről, illetve folyamatosan friss híreket, információkat közlünk a regényekről. Érdemes lájkolni, hogy részt vehessenek a nyereményjátékokon.
www.facebook.com/DreamValogatas


 

Létrehozás dátuma: 2012. július 26.
Utolsó módosítás: 2012. július 26.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben