2021. augusztus 03.
Magyar English Deutsch
 

Regény akció a www.olvas.hu oldalon!

Feledkezz el a világ gondjairól egy időre, és merülj el egy romantikus, fantasztikus vagy kalandos történetben! Nem kell kilépned az ajtón ahhoz, hogy igazán különleges élményeket szerezz!

📚Feledkezz el a világ gondjairól egy időre, és merülj el egy romantikus, fantasztikus vagy kalandos történetben! Nem kell kilépned az ajtón ahhoz, hogy igazán különleges élményeket szerezz!
Hogy segítsünk neked megtalálni új kedvenc könyveidet, most óriási kedvezményekkel várunk téged az olvas.hu-n!📚

2020.03.24-2020.04.12. között számos regényünk akár 1099 Ft-ért a tiéd lehet, és ne feledd, a postaköltség most csak 400 Ft! 4000 Ft felett szeretnél vásárolni? Ez esetben a postaköltséget elengedjük!🏳️

Kérjük, ne feledd, hogy ha oldalunkon bankkártyával fizetsz és a csomagodat GLS szállítja ki, akkor érintésmentesen veheted át a csomagod! Szintén fontos tudni, hogy jelenleg a GLS csomagpontok nem működnek, kizárólag házhozszállítást lehet kérni!

⏰A készletek fogynak, ne maradj le az akcióról!

‼️Az akcióban szereplő könyvekért kattints ide: https://www.olvas.hu/toplistak/szerkesztoi-ajanlat

Létrehozás dátuma: 2020. április 07.
Utolsó módosítás: 2020. április 07.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben