2021. július 25.
Magyar English Deutsch
 

Országos szótár és nyelvkönyvbemutató-sorozat

Szeptember 24-től új könyvbemutató-sorozatot indítunk! A helyszínek és időpontok folyamatosan frissülnek.

A Maxim Könyvkiadó Kft. könyvbemutatót tart a következő helyszíneken: Békéscsaba, Budapest1 (Buda), Budapest2 (Pest), Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg. A tréningekre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. A workshopokon bemutatjuk szótárainkat, a Studio 21 német és a Key angol nyelvi tankönyvcsaládot, nyelvvizsgára felkészítő könyveinket, valamint a 2017-ben megújult érettségi követelmények alapján készült, új és felújított idegen nyelvi érettségi sorozatainkat!
 

A workshopokra a Jelentkezés! gombra kattintva lehet feliratkozni.
 

Első workshop:
2018. szeptember 24. (hétfő)
Szeged, Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium 
Tisza Lajos krt. 6-8
15 órától Grimm gyerekszótárak és tanulószótárak bemutatása, Key tankönyvcsalád bemutatása, Studio 21 tankönyvcsalád bemutatása, nyelvvizsgára és idegen nyelvi érettségire felkészítő kötetek bemutatása 

Létrehozás dátuma: 2018. szeptember 13.
Utolsó módosítás: 2018. szeptember 13.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben