2021. augusztus 03.
Magyar English Deutsch
 

Örömmel értesítjük, hogy megjelent a Matematika 9. Mindennapok tudománya tankönyvhöz készült digitális tananyagunk.

A DVD tartalmazza a tanári kézikönyv hagyományos elemeit: tanmeneteket, témazáró feladatlapokat és a tankönyv feladatainak részletes megoldásait. Emellett megtalálható a tankönyv digitális táblán kivetíthető, nagyítható, szerkeszthető változata flash animációkkal, geogebra és interaktív feladatokkal.

A tankönyv egésze mellett a lemez több mint 80 oldalnyi kiegészítő feladatot és leckét is tartalmaz. Ezek egy része bármely tanulói csoport számára feldolgozható, elsősorban a tananyag alaposabb gyakorlását, feldolgozását segíti. Másik része emelt szintű kiegészítéseket tartalmaz, amelyeket elsősorban a matematika iránt jobban érdeklődő, az átlagosnál jobb képességű diákoknak ajánljuk.

A tankönyvből tanító iskolák az alábbi linkről letölthető formanyomtatvány segítségével ingyenesen tudnak igényelni a DVD-ből.
Matematika 9. tanári DVD (MX-738) igénylőlap

Létrehozás dátuma: 2013. december 04.
Utolsó módosítás: 2013. december 04.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben