2021. augusztus 03.
Magyar English Deutsch
 

Online Grimm Szótár ingyenesen!

Kedves Olvasónk!  Örömmel tájékoztatunk, hogy a jelenlegi rendkívüli helyzetre való tekintettel és a távoktatási időszak megkönnyítése érdekében a Maxim Könyvkiadó 2020. augusztus 31-ig online ingyenesen hozzáférhetővé teszi a Grimm Szótárakat 6 nyelven. Kérjük, továbbítsd a hírt, hogy mindenki értesülhessen kiadónk ajánlatáról, és élhessen ezzel a lehetőséggel.

Kedves Nyelvtanulók!

 

Regisztrálj és iratkozz fel hírlevelünkre az OLVAS.hu oldalon és máris elérheted a 6 nyelvű Grimm online szótárakat, amelyeket 2020. augusztus 31-ig ingyenesen  teszünk elérhetővé számodra a www.grimmonlineszotar.hu oldalon.

 

REGISZTRÁLOK AZ OLVAS.HU-RA ÉS FELIRATKOZOM AZ OLVAS.HU HÍRLEVELÉRE

 

A következő szótárakat érheted el 2020. augusztus 31-ig: angol, francia, német, orosz, spanyol tanulószótárakat és az olasz kisszótárat. Online szótáraink kétnyelvűek, így mindkét nyelvi irányból (magyar – idegen nyelv, idegen nyelv – magyar) eredményesen használhatóak. 

A megbízható Grimm Szótárakat, melyek az MTA Kiváló Magyar Szótár Díját több alkalommal is elnyerték, az elmúlt években folyamatosan frissítettük, mivel a nyelvtanulás során kiemelt fontosságú a szótárak minősége.

 

A szótárhozzáférésről bővebb információ a www.grimm.hu weboldalon vagy info@grimm.hu e-mail-címen kérhető.

 

Kérjük, tájékoztasd ismerőseidet is kiadónk rendkívüli ajánlatáról. Bízunk abban, hogy ezzel a felkínált lehetőséggel hozzájárulhatunk a nyelvtanulás hatékonyságához.

 

Jó szótárazást és tanulást kívánunk Neked!

 

Üdvözlettel:

 

A Grimm Szótárak kiadója, a Maxim Könyvkiadó csapata

 

Kérjük, ha bármiben segíthetünk, írj az info@grimm.hu címre.

Létrehozás dátuma: 2020. május 05.
Utolsó módosítás: 2020. május 05.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben