2021. július 25.
Magyar English Deutsch
 

Nyerjen Dream-Gepida kerékpárt!

Ha vásárolnak legalább 1 db regényt a Maxim Könyvkiadó kínálatából, ajándékokat nyerhetnek. Ehhez csak regisztrálni kell a blokk vagy a számla sorszámával a Dream válogatás oldalunkon az alkalmazásoknál a „Nyereményjáték” fülre kattintva (www.facebook.com/dreamvalogatas).

A 2015. november 1. és 2016. április 30. között regisztrálók között kéthavonta kisorsolunk 1 db 100.000 Ft értékű Dream-Gepida női kerékpárt (agydinamó, aluváz, első teleszkópok). Ezenfelül havonta kisorsolunk a regisztrálók között egy 50.000 Ft értékű könyvcsomagot. A regényeket a nyertesek tetszés szerint választhatják ki a kiadónk kötetei közül. A nyereményjáték 2015. november 1-jétől 2016. április 30-áig tart.

A játék minden részletét az alábbi linkre kattintva ismerhetik meg.
http://maximkiado.hu/nyeremenyjatek

Játsszanak velünk a nyereményekért!

Létrehozás dátuma: 2015. november 12.
Utolsó módosítás: 2015. november 12.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben