2021. július 25.
Magyar English Deutsch
 

Maxim Könyvkiadó a XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

A Maxim Könyvkiadó szeretettel meghívja Önöket a XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál alkalmából felállított standjaira (K15-ös számú külső és B épület B48-as belső pavilon).

A rendezvényt 2015. április 23. és 26. között tartják a Millenárison (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.).
 

A Könyvfesztivál időtartama alatt minden kiadványunkra 20% kedvezményt biztosítunk a bolti árból. Legalább 4 db könyv együttes vásárlása esetén pedig 30%-os kedvezménnyel kínáljuk kiadványainkat. (Kedvezményeink csak a kiállításra kiszállított készletünkre érvényesek.)

Létrehozás dátuma: 2015. április 24.
Utolsó módosítás: 2015. április 24.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben