2021. augusztus 03.
Magyar English Deutsch
 

Lezárult a Szövegértési versenyünk

Köszönjük, hogy ilyen sokan játszottak velünk. Nagyon sokan töltötték ki hibátlanul mind az öt feladatsort, közülük a fődíjat

Farkas-Borbély Eszter

nyerte.

3 db 50.000 Ft-os könyvcsomag is gazdára lelt, a szerencsések:
Bálint Csaba
Élő Andrea
Veres Krisztina

Gratulálunk! A nyerteseket e-mailben értesítettük.

Azok, akik legalább 3 forduló feladatsorát töltötték ki hibátlanul, egy noteszt és egy Dream válogatás tollat nyertek. A nyertesek névsora a lenti linkről tölthető le.
- Nyertesek névsora

Kérjük, az ajándéktárgyak kiküldéséhez töltsék ki a lenti űrlapot.
- Adatbekérő űrlap
 

Létrehozás dátuma: 2015. július 17.
Utolsó módosítás: 2015. július 17.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben