2021. július 25.
Magyar English Deutsch
 

Könyvbemutató - Szombathely

A Maxim Könyvkiadó Kft. könyvbemutatót tart 2018. 03. 08-án Szombathelyen, amelyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. Az előadásokon bemutatjuk szótárainkat, a Studio 21 német és a Key angol nyelvi tankönyvcsaládot valamint a 2017-ben megújult érettségi követelmények alapján készült új és felújított nyelvi érettségire felkészítő sorozatainkat.

Az előadásokra a Jelentkezés! gombra kattintva lehet feliratkozni.

 

2018. máricus 8. (csütörtök)
Szombathely, Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium
Széchenyi István u. 2.
15 órától Idegen nyelvi érettségire felkészítő kötetek bemutatása 

16 órától Grimm gyerek- és tanulószótárak bemutatása

17 órától Key tankönyvcsalád bemutatása, Studio 21 tankönyvcsalád bemutatása

Létrehozás dátuma: 2018. február 21.
Utolsó módosítás: 2018. február 21.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben