2021. július 25.
Magyar English Deutsch
 

Gratulálunk a nyertesnek!

Köszönjük, hogy decemberben velünk játszottak kvízjátékunkban!

Rengetegen tették próbára tudásukat a játékban, melyből kiderült, hogy nagyon sokan olvasták már és jól ismerik regényeinket. Elérkezett az új év, így a sorsolás napja is. És hogy a minden kérdésre helyesen válaszoló játékosok közül kinek is indul legszerencsésebben az új év? Nos, a játék nyereményét, a kiadónk regényeiből szabadon összeállítható, 20.000 Forint értékű könyvcsomagot nem más nyerte, mint:

Szeifert Nelli

A nyertesnek ezúton is gratulálunk, a játék során megadott elérhetőségén hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot, hogy a nyereménye átvételét egyeztethessük.

Továbbra is tartsanak velünk, és játsszanak kiadónkkal 2015-ben is!

Létrehozás dátuma: 2015. január 06.
Utolsó módosítás: 2015. január 06.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben