2021. július 25.
Magyar English Deutsch
 

Élményalapú szótárhasználat a digitális oktatás „korában” online továbbképzések

Ebben a tanévben a kiadónk nem előadássorozatot, hanem online továbbképzést indít a Grimm szótárainkhoz kapcsolódóan...

Ebben a tanévben a kiadónk nem előadássorozatot, hanem online továbbképzést indít a Grimm szótárainkhoz kapcsolódóan. A továbbképzésen szó lesz azokról az élményalapú tanulási és tanítási lehetőségekről, amelyeket az adott korosztály esetében az eddigi tapasztalatok alapján hatékonyan lehet alkalmazni. Beszélünk azokról a legfontosabb kétnyelvűgyerekszótár-elemekről, amelyek mindezt támogatni tudják. Példákon keresztül bemutatjuk, hogy milyen gyakorlatok támogathatják az élményalapú tanulást és tanítást, milyen készségeket lehet fejleszteni. Az események kétórások, maguk az előadások pedig körülbelül 2x45 percesek lesznek rövid szünettel. 
 
- A továbbképzésen részt vevők egy 3000 Ft-os könyvvásárlási kupont kapnak, amit a www.olvas.hu oldalon használhatnak fel egyszer, legalább 6000 Ft-os vásárlás esetén. Postaköltséget a kiadó nem számít fel. 
- A résztvevők kérdéseiket a Zoom felületén írásban tehetik fel, a válaszokat szintén írásban kapják meg. 
 
Jelentkezés és időpontok ITT.
 

Létrehozás dátuma: 2020. október 12.
Utolsó módosítás: 2020. október 12.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben