2021. július 25.
Magyar English Deutsch
 

"Tiéd a SZÓ-TÁR" nyelvi verseny - döntő

A Grimm szótárverseny döntőjét 2019. március 20-án, pénteken tartjuk.

A Grimm szótárverseny döntőjét 2019. március 20-án, pénteken tartjuk. 

A rendezvény helyszíne: SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános és Alapfokú Művészeti Iskolája, Szeged, Boldogasszony sgt. 8.
Regisztráció a helyszínen: 12 óra és 12 óra 45 perc között.

Verseny kezdete: 13 óra.

Utazási segédlet a döntőbe jutott csapatoknak itt: Letöltés

Minden kísérő tanár részére biztosítunk 1 db 50% kedvezményre jogosító kupont, amelyet beválthatnak 1 db könyvre a helyszínen (kivéve a Studio-sorozatok, a KEY-sorozat és a Grammatik aktiv B2-C1 kötetek), továbbá segédtankönyveink, szótáraink és regényeink a bolti árhoz képest 30%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg. (Tankönyveinket iskolai áron tudjuk biztosítani.) 

Létrehozás dátuma: 2020. április 07.
Utolsó módosítás: 2020. április 07.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben