2021. június 13.
Magyar English Deutsch
 

"Tiéd a SZÓ-TÁR" nyelvi verseny - A döntőt elhalasztjuk!

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel és figyelembe véve a részvevő tanulók és tanárok biztonságát a Grimm Szótárvetélkedő 2020. március 20-ra tervezett döntőjét bizonytalan időre elhalasztjuk...

Kedves Döntős csapatok!

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel és figyelembe véve a részvevő tanulók és tanárok biztonságát a Grimm Szótárvetélkedő 2020. március 20-ra tervezett döntőjét bizonytalan időre elhalasztjuk. Bízunk abban, hogy a helyzet belátható időn belül megoldódik, és hamarosan új időpontot tűzhetünk ki a döntő lebonyolítására. A döntő új időpontjáról és megszervezésének módjáról minden esetben e-mailben értesítjük minden tovább jutó csapat felkészítő tanárát valamint itt a Facebook is csoportban közzétesszük.

Addig is kérjük, hogy a döntőbe jutott csapatok tagjainak és a felkészítő tanároknak szánt ajándék könyvek címeit a korábban jelzettekkel megegyezően küldjék el nekünk március 15-ig e-mailben.

Megértésüket köszönjük:

 A Maxim Kiadó munkatársai

Létrehozás dátuma: 2020. április 07.
Utolsó módosítás: 2020. április 07.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben