2021. június 13.
Magyar English Deutsch
 

Gyakran ismételt kérdések

Mire szolgál a visszajelzés küldése?

A portállal kapcsolatos vagy egyéb véleményeiket belépést követően a Visszajelzés küldése gombra kattintva küldheti el kiadónk részére. Észrevételeik és visszajelzéseik hasznos segítséget nyújtanak munkánk során és az oldal fejlesztésében.


Honlapon bruttó (ÁFÁ-s) árak vannak-e?

A www.maximkiado.hu portálon szereplő árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.


Hogy áll a megrendelése?

A portálon leadott rendelést lehet csak nyomon követni. Bejelentkezés után a szállítási forródrót menüpontnál lehet kérdezni és munkatársaink rövidesen segítségére lesznek.


Nem sikerül bejelentkeznem a weboldalra, mit tegyek?

Kérjük, jelezze a problémát munkatársainknak a info@maxim.co.hu címen, és rövidesen segítségére lesznek a hibaelhárításban.


Mennyi a szállítási költség?

A kézbesítés költségét bruttó 10.000 Ft feletti megrendelés esetén cégünk átvállalja, ez alatti megrendelések esetén a házhoz szállítás díja bruttó 799 Ft.


Vásárlás külföldről?

Sajnos cégünk külföldi értékesítéssel nem foglalkozik.


Hogyan módosíthatom a rendelt mennyiséget?

A Kosárban a Tovább gombra kattintva át lehet írni a mennyiségeket, melyet a
Frissítés gombbal kell érvényesíteni.


Mire lehet a keresővel keresni?

Mind kiadói kódra, cím részletre, szerzőre, leírásra és OM engedélyszámra is lehet keresni.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben