2020. július 03.
Magyar English Deutsch
 
Angyalfény (MX-801)
Cynthia Hand

Clara Gardner hónapokon át készült arra, hogy szembenézzen a látomásából ismert erdőtűzzel, mégsem tudott felkészülni a döntésre, amelyet a végzetes napon kellett meghoznia. A rendeltetését közel sem olyan egyszerű teljesíteni, mint ahogy gondolta, most pedig a Tucker iránt érzett szerelme és a Christianhez fűződő bonyolult érzelmei között őrlődik. Emellett egyre jobban megismeri az angyalok világát, a Jó és a Rossz közötti harcot, ráadásul szembe kell néznie egy szörnyű ténnyel: valaki, aki közel áll hozzá, hónapokon belül meg fog halni. A lány jövője csupa kérdőjel, egy dologban azonban biztos: a tűz csupán a kezdet volt. Cynthia Hand a népszerű Angyalsors trilógia második kötetében fokozza az izgalmakat. A lendületes stílus, a mozgalmas cselekmény és a meglepő befejezés garantálják, hogy az ifjúsági fantasy rajongói a második regényt is a szívükbe zárják.

Ajánlók:

„Abszolút magával ragadó. Jó ideje nem akadt a kezembe ehhez fogható letehetetlen könyv.”
Richelle Mead, a Vámpírakadémia sorozat nagy sikerű szerzője

„Hand az angyalmítosz sodró erejű tolmácsolásával mutatkozik be. Gondosan megrajzolt hátterű, megnyerő és romantikus mese.”
Publishers Weekly

„Természetfölötti románc mennyei elemekkel.”
Kirkus

Tényleg döbbenetes ez a könyv: eredeti, egyáltalán nem olyan, mint az összes többi angyalos sztori, ami mostanság a tiniket veszi célba. Ennek igazi mélysége van, hol egy elfuserált hajfestést vagy hasonló csip-csup problémát feszeget, hol meg olyan szélsőségesen komolyat, mint amikor a hősnő azt igyekszik kideríteni, tulajdonképpen mit is jelent a látomása. Alig várom, hogy elolvashassam a következő részt.
Waterstones

Hand a köztünk élő angyalokról szőtt izgalmas történetet, amely hihetően hangzik, ugyanakkor a paranormális jelenségek iránt érdeklődőkhöz is szól.
Voice of Youth Advocates (VOYA)

A kötet már elektronikus könyv formájában is elérhető, az alábbi linkre kattintva.
E-book
 

A könyvelőzetes videót is megnézheti:

Fordította: Komáromy Rudolf
Borító: keménytábla, védőborító
Oldalszám: 432
ISBN: 9789632612034
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 3 499,- Ft
Kedvezményes ár: 2 869,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben