2021. április 22.
Magyar English Deutsch
 
Matematika emelt szint 11-12. osztály, Digitális kiegészítő tananyagok és tanári kézikönyv DVD-n (MX-351)
Schultz János, Tarcsay Tamás

A Matematika 11-12. emelt szint című tankönyvhöz készült DVD tartalmazza a tanári kézikönyv hagyományos elemeit: tanmeneteket, témazáró feladatlapokat és a tankönyv feladatainak részletes megoldásait, valamint rendszerező, ismétlő összefoglalásokat. Emellett megtalálható a tankönyv digitális táblán kivetíthető, nagyítható, szerkeszthető változata flash animációkkal, geogebra és interaktív feladatokkal.

A pedagógusok az iskola nevének és telefonszámának megadásával igényelhetik a mihaly.hajnalka@maxim.co.hu e-mail címen a következő fejezeteket: Részletes megoldások, Felmérők.

ISBN: 9789632611860
Ár: 5 867,- Ft
Kedvezményes ár: 5 280,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben