2019. január 23.
Magyar English Deutsch
 
Merian live! Lengyelország útikönyv
Dieter Schulze, Hajdú Andor

Az ország ezeréves története során a kelet és a nyugat találkozásának nyomán egy változatos, utánozhatatlan kultúra jött létre, mely arra vár, hogy felfedezzük. Az olyan régi városok, mint Krakkó vagy Gdańsk ma virágzó metropoliszok. A gondosan helyreállított egykori építmények láttán a művészetkedvelők is fellelkesülnek, de azoknak sem kell csalódniuk, akik a természet szépségeire vágynak: a Keleti-tenger strandjai és a Magas-Tátra csúcsai lenyűgözőek.

Borító: füles, kartonált
ISBN: 9789639624535
Oldalszám: 192
Ár: 2 680,- Ft
Kedvezményes ár: 2 412,- Ft

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben