2020. augusztus 06.
Magyar English Deutsch
 
Merian live! Kréta útikönyv
Hajdú Andor, Klaus Bötig

Hihetetlen sokoldalúságával Kréta egyszerűen lenyűgöző: csendes öblök, mozgalmas nyaralóhelyek, élénk falusi kultúra és a viharos történelem évezredes nyomai. Kréta valóságos skanzen a 4000 éves történelmének számos tanújelével, amelyeket különösen vonzóvá tesz, hogy egészen egyedülálló tájba ágyazódtak be. A minószi paloták, főként a nagyszerűen helyreállított knósszoszi palota, illetve az Iraklionban található Régészeti Múzeum minószi műkincseinek megtekintése szinte kötelező elemei minden kirándulásnak. A látogató Krétán mindent megtalál, amire szüksége van: napot, tengert, strandot, finom ételek és italok végtelen sorát, kisvárosok nyugodt légkörét vagy a nagyvárosok éjszakai pezsgését.

Borító: füles, kartonált
ISBN: 9789632610030
Oldalszám: 128
Ár: 1 980,- Ft
Kedvezményes ár: 1 782,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben