2020. szeptember 23.
Magyar English Deutsch
 
Merian live! Csehország útikönyv
Kiss Timea, Werner Skrentny

Csehország a rendszerváltás óta a kultúra és a turizmus virágzó fellegvára lett. Kétszer annyi műemlék szerepel itt az UNESCO Kulturális Világörökségi listáján, mint például Svájcnál vagy Hollandiánál. Ide tartozik a morvaországi Trebíc, melynek történelmi zsidó negyedét a diktatúra idején majdnem a földdel tették egyenlővé; a brnoi Tugendhat-villa vagy a Peter Parler építőmester és fiai által Prágában alkotott Szent Vitus székesegyház és a Károly-híd.

Borító: füles, kartonált
ISBN: 9789632610047
Oldalszám: 128
Ár: 1 980,- Ft
Kedvezményes ár: 1 782,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben