2021. január 20.
Magyar English Deutsch
 
studio d A1 Unterrichtsvorbereitung interaktiv (CD-ROM) (MX-161)

Itt egy kattintásra megtalál mindent, ami a tanórai előkészületek során segítségére lehet: a Kurs- und Übungsbuchhoz didaktikai kommentárokat és tanítási tippeket. Megtalálható ezen felül minden oldal szókincse, dolgozatlapok, teszt- és kiegészítő feladatok Word formátumban és a hallott szövegértési feladatok szövegátiratai. Emellett különböző lehetőségek állnak rendelkezésére, hogy gyorsan és önállóan ötletes, saját gyakorló feladatokat szerkesszen. CSAK ISKOLÁK RENDELHETIK! A Kurs-und Übungsbuch "Letöltések" menüpontjában kiegészítő, extra tartalmak is letölthetők: Didaktische Fachinfos, Wiederholungsspiel-Memory, Übungen zum Video studio d A1. A kötethez tartozó, órán felhasználható Arbeitsblatt megoldókulccsal igényelhető a következő e-mail címen: info@maxim.co.hu. CSAK TANÁROKNAK!

Ár: 7 271,- Ft
Kedvezményes ár: 6 544,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben