2020. július 09.
Magyar English Deutsch
 
studio d A1 Kurs- und Übungsbuch (Nyelviskolai változat)
Christina Kuhn, Hermann Funk, Silke Demme

A studio d című tankönyvcsaláddal olyan nyelvkönyveket ismerhet meg a pedagógus, amelyek amellett, hogy korszerű ismeretanyagot, szókincset, feladatokat tartalmaznak, ötvözik mindazon pszicholingvisztikai kutatások eredményeit, amelyek eddig ismertté váltak az oktatás területén. A könyvek módszertanilag kiválóan felépítettek. A sorozat eddig megjelent összesen öt kötete a Közös Európai Referenciakeret C1 szintjéig juttatja el a nyelvtanulókat. A tankönyv kiegészítői között találunk olyat is, amely eddig teljesen ismeretlen volt a hazai pedagógusok előtt: • tankönyv és munkafüzet egy kötetben, • audio CD a tanulói kötetben, amely az ún. Übungen rész feladatait tartalmazza, • audio CD pedagógusok részére, amely a kötet teljes hanganyagát tartalmazza, • Super-CD, mely a kötet teljes audio hanganyagát, valamint a Testheftet, a tanári kézikönyvet és a tanmenetet is tartalmazza digitális formában • Sprachtraining – gyakorlófüzet kiegészítő feladatokkal, • tanári kézikönyv nyomtatott formában, • interaktív tanári kézikönyv CD-ROM-on, • videó DVD-n, • Super-DVD • Super-CD – amely interaktív táblán is használható tartalmakat nyújt a pedagógusoknak. Segítségével nem csupán a nyomtatott tankönyv kapcsolható össze a hang- és videóanyaggal, hanem interaktív nyelvtani animációk, interaktív feladatok is elérhetőek, ezeken kívül pedig módszertani segítséget is nyújt a szaktanároknak, • a tanmenet ingyenesen letölthető weboldalunkról (Letöltések menüpont). A Kurs-und Übungsbuch "Letöltések" menüpontjában kiegészítő, extra tartalmak is letölthetők: Didaktische Fachinfos, Wiederholungsspiel-Memory, Übungen zum Video studio d A1.

 


Linkgyűjtemény
Gyűjteményünk színt hoz az oktatásba: a telefonkönyvtől a vasúton át a Sacher-tortáig nyelvtanulók sok érdekes információt tudhatnak meg a mindennapokról. A linkeket az egyes egységek témái szerint csoportosítottuk, ezáltal az egyéni tanulás is lehetővé válik.
A gyűjtemény az alábbi linken érhető el:
http://www.cornelsen.de/studio_d/reihe/1.c.3488543.de/titel/9783464207079


Vélemények a studio d-ről
http://www.cornelsen.de/fm/1272/Stimmen_aus_aller_Welt.pdf
 

ISBN: 9789639624290
Oldalszám: 264
Méret: A/4
Ár: 4 380,- Ft
Kedvezményes ár: 3 942,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben